top of page

Hypotheek

Onze vaste tarief voor advies-en afsluitkosten: € 2.495,-
''Kwaliteit hoeft niet duur te zijn.''

ONAFHANKELIJK ADVIES

WAAROM ONAFHANKELIJK ADVIES?

De letterlijke betekenis van “onafhankelijkheid” is zonder invloed van iemand anders.
Onafhankelijk advies betekent dus dat u advies krijgt waarbij enkel úw belang voorop staat, er is immers niemand anders die invloed heeft op het gegeven advies.

Voor bijvoorbeeld een hypotheekadvies kunt u naar een bank of naar een tussenpersoon gaan.
Een bank is , zoals u zult begrijpen, nooit onafhankelijk.

 

ECHT ONAFHANKELIJK ADVIES

Van echt onafhankelijk hypotheekadvies kan in onze ogen dan ook alleen sprake zijn wanneer een adviseur zich niet meer laat belonen door een geldverstekker, dit is inmiddels verboden bij wet. Dan zal hij zich namelijk niet laten leiden door welk ander belang ook. Hij kan dan volledig aan úw kant staan en zal volledig objectief kunnen zijn in wat voor ú het beste product en de beste aanbieder is. En uiteindelijk scheelt dit u direct in uw maandlasten en op de looptijd van een hypotheek duizenden euro’s.

 

 

IS VAN DER WIJST ONAFHANKELIJK?

Wij adviseren en bemiddelen in hypotheken onafhankelijk van de geldvertrekker. U betaalt ons dus alleen voor het werk dat wij voor u doen. Er is ook geen enkele bank of verzekeraar die een aandeel of stemrecht in ons bedrijf heeft. Wij hebben ook geen enkele contractuele verplichting met banken, verzekeraars of andere financiële instellingen, dus wij zijn volledig vrij om u te adviseren wat het beste bij ú past. U krijgt bij ons dus daadwerkelijk onafhankelijk en objectief advies. Wij werken alleen voor ú en niet voor de bank of verzekeraar. Zo weet u dat u het beste uit de markt krijgt. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek.

bottom of page