top of page

Particulier

Verzekeren is mensenwerk

 

Bij uw keuze voor de beste verzekering zijn niet alleen de prijs en de voorwaarden van belang. Het gaat erom dat de verzekering past bij uw persoon en de juiste dekking biedt in uw situatie. Daarom nemen wij de tijd om u goed te leren kennen. Tijdens een persoonlijk gesprek luisteren we naar u: wat is uw gezinssituatie, wat zijn uw wensen voor de toekomst, welke risico’s kunt of wilt u zelf dragen en welke wilt u afdekken?

 

Van der Wijst Hypotheken & Assurantiën combineert al deze omstandigheden in een op maat gemaakt advies aan u. Betrokken, onafhankelijk en deskundig. Want verzekeren is mensenwerk!

 

Persoonlijk financieel advies, bij u in de buurt

Omdat wij uw persoonlijke situatie goed kennen, kunnen wij snel en effectief inspelen op eventuele veranderingen die zich in uw leven voordoen.

Heeft u vragen over uw financiële situatie?

 

Dan kunt u ons altijd bellen op 0486-464930.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Schaijk.

Wij zullen uw vraag dan met alle aandacht beantwoorden.

Bij Van der Wijst Hypotheken & Assurantiën krijgt u altijd een oplossing die werkt, laagdrempelig en dicht bij huis!

Kom daarom bij ons langs voor een persoonlijk advies.

Doe de verzekeringsscan via de volgende link www.wijst.net/verzekeringsscan 

 

Voor sommige rubeieken kunt u zelf ook een berekening maken en zelfs eenvoudig afsluiten:

Zakelijk

Ondernemen is risico's nemen

Dat is het mooie aan ondernemer zijn. Maar het betekent ook dat u regelmatig de afweging moet maken of u een risico zelf wilt dragen of dat verzekeren een veiligere optie is.

 

Van der Wijst Hypotheken & Assurantiën begeleidt u bij risico analyse en risicobeheersing binnen uw onderneming en neemt u daarbij zoveel mogelijk werk uit handen. Dat is een hele zorg minder! Altijd een sparringpartner bij de hand

Van der Wijst Hypotheken & Assurantiën weet wat ondernemen is.

Hierdoor kunt u voor vele onderwerpen bij ons terecht: zekerheid rond uw persoonlijke financiële situatie, tevredenheid van uw medewerkers en de afdekking van risico’s binnen uw onderneming.

Goed zakendoen betekent voor ons dat wij zowel u als uw onderneming goed kennen. Vanuit deze vertrouwensband fungeren wij het hele jaar door als uw sparringpartner en kunt u altijd rekenen op advies dat past bij uw manier van ondernemen.

Van der Wijst ondersteunt u en uw onderneming!

bottom of page